Business & Events

Zakelijk lunchen bij Van der Valk Stein-Urmond

Om de inwendige mens te verzorgen bieden wij diverse lunchmogelijkheden. Hierbij heeft u de keuze om nabij de zaal gebruik te maken van een businesslunch óf even af te schakelen en u culinair te laten verwennen in ons vernieuwde buffetrestaurant met Live-Cooking.

Businesslunch

BUSINESSLUNCH
€ 18,00 p.p.
Vanaf 10 personen

Onze Businesslunch wordt geserveerd in de coffeecorner/hal nabij uw zaal, bestaande uit:
• Soep van de dag
• 2 luxe belegde broodjes p.p.
• Mini worstenbroodje
• Salad shaker met tonijn, kip of feta
• Onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank en jus d`orange

 

Lunchbuffet met Live-Cooking

UITGEBREID LUNCHBUFFET MET LIVE-COOKING*
€ 18,00
12.00 - 13.30 uur

Van maandag t/m vrijdag serveren wij een uitgebreid lunchbuffet met live-cooking in ons buffetrestaurant, bestaande uit:
• Diverse broodsoorten
• Ruim assortiment aan kaas, vlees- en zoetwaren
• Rijkelijk gegarneerde salades
• Soep van de dag
• Wisselend aanbod van koude en warme gerechten, gemaakt van dagverse (seizoens)producten
• À la minute bereide vlees- en visgerechten
• Bijpassende aardappel- en groentegerechten
• Vers handfruit en yoghurt
• Diverse wraps en sandwiches
• Onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank, jus d`orange en diverse vruchtensappen

* * Gedurende de vakantie(s) en op feestdagen serveren wij geen lunchbuffet.

Zakelijk dineren bij Van der Valk Stein-Urmond

Wilt u voor, tijdens of na uw meeting gebruikmaken van een culinair buffet of diner? Laat u dan verrassen door de veelzijdige mogelijkheden die wij bieden.

In combinatie met een Business arrangement serveren wij in onze coffeecorner of hal nabij uw zaal een uitgebreid buffet naar keuze.

U kunt ook kiezen voor een meergangenmenu. Onze chefkok stelt ieder seizoen een nieuwe menukaart samen om u het beste uit het seizoen en uit onze streek aan te kunnen bieden. U heeft de keuze uit een uitgeserveerd drie- of viergangendiner.

Businessbuffetten

OOSTERS BUSINESSBUFFET
€ 23,00 p.p.

Vanaf 15 personen
Duur: 1 uur

Businessbuffet geserveerd in onze coffecorner/hal nabij uw zaal, bestaande uit:

• Oosterse kippensoep
• Brood met roomboter
• Gemengde salade
• Kip saté met nasi
• Atjar en kroepoek
• Gemengde vissoorten, garnalen en roerbakgroentes met panggangsaus
• Onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank en jus d`orange

 

MEDITERRAANS BUSINESSBUFFET
€ 23,00 p.p.

Vanaf 15 personen
Duur: 1 uur

Businessbuffet geserveerd in onze coffecorner/hal, bestaande uit:

• Tomatensoep
• Brood met roomboter
• Gemengde salade
• Vegetarische pastasalade
• Zalmfilet met witte wijnsaus
• Vegetarische risotto
• Kipfilet met ratatouille
• Pasta in tomaten-basilicumsaus
• Onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank en jus d`orange

 

SEIZOENS BUSINESSBUFFET
€ 23,00 p.p.

Vanaf 15 personen
Duur: 1 uur

Businessbuffet geserveerd in onze coffecorner/hal, bestaande uit:

  • Bospaddenstoelensoep
  • Brood met roomboter
  • Gemengde salade met rode en witte kool 
  • Hutspot met een rundergehaktbal
  • Boerenkoolstamppot met rookworst
  • Appelmoes en mosterd
  • Onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank en jus d`orange 

Drie- of viergangenmenu

Driegangenmenu à € 35,00 p.p.
Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert 

Viergangenmenu à € 40,00 p.p.
Voorgerecht – Soep  Hoofdgerecht – Dessert

Bij groepen tot 50 personen kunt u van tevoren 2 voorgerechten, (2 soepen), 2 hoofdgerechten en 2 nagerechten kiezen. Wij zorgen voor menukaartjes zodat uw gasten uit deze gerechten kunnen kiezen op de avond zelf.
Bij groepen groter dan 50 personen verzoeken wij u vooraf één keuze per gang te maken.

Buffet Valk en buffet HOOM

BUFFET VALK 

€33,00 p.p.

Vanaf 40 personen

Duur: 2uur

 Voorgerechten:

  • Brood met roomboter en kruidenboter
  • Tomatensoep
  • Gerookte forel met mosterd-dillesaus en rucola
  • Gerookte zalm met kappertjesvinaigrette en rode ui
  • Gerookte makreel met gembercrème
  • Limburgs gehaktbrood met grove mosterd-mayonaise
  • Coburgerham met meloen
  • Roompaté met mango chutney
  • Kaasplank met streekkazen, stroop, honing, noten en jam

 Salades:

  • Gemengde sla met 2 dressings
  • Tomatensalade met basilicum
  • Komkommersalade met mayonaise en dille
  • Hollandse koolsalade
  • Romige aardappelsalade

 Hoofdgerechten:

  • Zalmfilet in witte wijnsaus en groene asperges
  • Varkenshaas in pepersaus
  • Limburgs zuurvlees
  • Gegrilde kipdijfilet met mosterdsaus
  • Tortellini met ricotta-spinazie
  • Aardappelgratin
  • Sperziebonen en Parijse wortels

 Desserts:

  • Verschillende soorten ijs
  • Vers fruit
  • Huisgemaakt plaatgebak
  • Slagroomsoesjes
  • Diverse sausjes en toppings
  • Slagroom

 

 

BUFFET HOOM

€38,00 p.p.

Vanaf 40 personen

Duur: 2uur

 Voorgerechten:

  • Brood met roomboter en kruidenboter
  • Groentebouillon
  • Pollo tonato met rucola, kappertjes, olijven en tonijnmayonaise
  • Rundercarpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitten en zongedroogd tomaten
  • Gepocheerde zalm met mosterd-dille mayonaise
  • Gerookte pepermakreel met ravigottesaus
  • Coburgerham
  • Roompaté met vossenbessencompote
  • Kaasplank met streekkazen, stroop, honing, noten en jam

 Salades:

  • Gemengde sla met 2 dressings
  • Salade caprese
  • Komkommersalade met mayonaise en dille
  • Taboulee salade met zongedroogde tomaten en olijven
  • Salade van Rosval aardappel met crème fraîche en krokante spekjes
  • Bietensalade met olijfolie, knoflook en geitenkaas
  • Salade met roze garnalen, appel en venkel
  • Pastasalade met zongedroogde tomaten, rucola en pesto

 Hoofdgerechten:

  • Beenham met roomsaus
  • Suprême van parelhoender met pepersaus
  • Ossenhaaspuntjes in rode wijnsaus
  • Kabeljauw met gesmoorde groenten en een Hollandaisesaus
  • Aardappeltruffelpuree
  • In knoflook gebakken scampi’s met pasta
  • Flageolet met wortelbolletjes

Desserts:

  • Verschillende soorten ijs
  • Huisgemaakt plaatgebak
  • Chocolademousse
  • Panna cotta
  • Vers fruit
  • Chocoladefontein
  • Slagroomsoesjes
  • Diverse sausjes, toppings en slagroom
Dinerbuffet met Live-Cooking

DINERBUFFET MET LIVE-COOKING IN ONS BUFFETRESTAURANT
€ 36,00 p.p.
Vanaf 40 personen
Mogelijk tussen 17.00 - 21.00 uur
Duur: 2,5 uur

Van maandag tot en met donderdag kunt u voor een dinerbuffet gebruikmaken van ons vernieuwde buffetrestaurant. Vanaf groepen van 40 personen serveren wij, op aanvraag, een uitgebreid buffet met Live-Cooking.

Van vrijdag** tot en met zondag serveren wij standaard tussen 18.00 uur en 21.00 uur (zondag van 17.00 tot .20.00 uur) een uitgebreid dinerbuffet met Live-Cooking in ons restaurant.

Het buffet zal bestaan uit;

  • Soep van de dag
  • Rijkelijk gegarneerde salades
  • Wisselend aanbod van koudee en warme gerechten, gemaakt van dagverse (seizoens)producten
  • À la minute bereide vlees- en visgerechten
  • Bijpassende aardappel- en groengerechten
  • Divers gekookte pasta’s en heerlijke Italiaanse steenoven pizza’s (in het weekend)
  • Smulbuffet met frietjes en snacks 
  • Luxe dessertbuffet met huisgemaakte zoetigheden, verschillende soorten schepijs en een chocoladefontein
  • Onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank, bier, huiswijnen, jus d`orange en diverse vruchtensappen

* Op feestdagen gelden er afwijkende tarieven.
** Op de vrijdagen in de zomermaanden, van 12 juni tot en met 18 september 2020 wordt het buffet vervangen door de Mediterrane BBQ in de Moestuin.