Zakelijk lunchen bij Van der Valk Stein-Urmond
Om de inwendige mens te verzorgen bieden wij diverse lunchmogelijkheden. Hierbij heeft u de keuze om nabij de zaal gebruik te maken van een businesslunch óf even af te schakelen en u culinair te laten verwennen in ons vernieuwde buffetrestaurant met Live-Cooking.
BUSINESSLUNCH
€ 18,00 p.p.
Vanaf 10 personen
Onze Businesslunch wordt geserveerd in de coffeecorner/hal nabij uw zaal, bestaande uit:
• Soep van de dag
• 2 luxe belegde broodjes p.p.
• Mini worstenbroodje
• Salad shaker met tabouleh, zongedroogde tomaat, gemengde sla en feta
• Onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank en jus d`orange
UITGEBREID LUNCHBUFFET MET LIVE-COOKING*
€ 18,00
12.00 - 13.30 uur
Van maandag t/m vrijdag serveren wij een uitgebreid lunchbuffet met live-cooking in ons buffetrestaurant, bestaande uit:
• Diverse broodsoorten
• Ruim assortiment aan kaas, vlees- en zoetwaren
• Rijkelijk gegarneerde salades
• Soep van de dag
• Wisselend aanbod van koude en warme gerechten, gemaakt van dagverse (seizoens)producten
• À la minute bereide vlees- en visgerechten met bijpassende gerechten
• Vers handfruit en yoghurt
• Sandwiches
• Onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank, jus d`orange en diverse vruchtensappen
* Gedurende de vakantie(s) en op feestdagen serveren wij geen lunchbuffet.
Zakelijk dineren bij Van der Valk Stein-Urmond
Wilt u voor, tijdens of na uw meeting gebruikmaken van een culinair buffet of diner? Laat u dan verrassen door de veelzijdige mogelijkheden die wij bieden.
In combinatie met een Business arrangement serveren wij in onze coffeecorner of hal nabij uw zaal een uitgebreid buffet naar keuze.
U kunt ook kiezen voor een meergangenmenu. Onze chefkok stelt ieder seizoen een nieuwe menukaart samen om u het beste uit het seizoen en uit onze streek aan te kunnen bieden. U heeft de keuze uit een uitgeserveerd drie- of viergangendiner.
OOSTERS BUSINESSBUFFET
€ 23,00 p.p.
Vanaf 15 personen
Duur: 1 uur
Businessbuffet geserveerd in onze coffecorner/hal nabij uw zaal, bestaande uit:
• Oosterse kippensoep
• Brood met roomboter
• Gemengde salade
• Kip saté met nasi
• Atjar en kroepoek
• Gemengde vissoorten, garnalen en roerbakgroentes met panggangsaus
• Onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank en jus d`orange
MEDITERRAANS BUSINESSBUFFET
€ 23,00 p.p.
Vanaf 15 personen
Duur: 1 uur
Businessbuffet geserveerd in onze coffecorner/hal, bestaande uit:
• Tomatensoep
• Brood met roomboter
• Gemengde salade
• Vegetarische pastasalade
• Zalmfilet met witte wijnsaus
• Vegetarische risotto
• Kipfilet met ratatouille
• Pasta in tomaten-basilicumsaus
• Onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank en jus d`orange
SEIZOENS BUSINESSBUFFET
€ 23,00 p.p.
Vanaf 15 personen
Duur: 1 uur
Businessbuffet geserveerd in onze coffecorner/hal, bestaande uit:
- Bospaddenstoelensoep
- Brood met roomboter
- Gemengde salade met rode en witte kool
- Hutspot met een rundergehaktbal
- Boerenkoolstamppot met rookworst
- Appelmoes en mosterd
- Onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank en jus d`orange
Driegangenmenu à € 35,00 p.p.
Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert
Viergangenmenu à € 40,00 p.p.
Voorgerecht – Soep – Hoofdgerecht – Dessert
Bij groepen tot 50 personen kunt u van tevoren 2 voorgerechten, (2 soepen), 2 hoofdgerechten en 2 nagerechten kiezen. Wij zorgen voor menukaartjes zodat uw gasten uit deze gerechten kunnen kiezen op de avond zelf.
Bij groepen groter dan 50 personen verzoeken wij u vooraf één keuze per gang te maken.
BUFFET VALK
€33,00 p.p.
Vanaf 40 personen
Duur: 2uur
Voorgerechten:
- Brood met roomboter en kruidenboter
- Tomatensoep
- Gerookte forel met mosterd-dillesaus en rucola
- Gerookte zalm met kappertjesvinaigrette en rode ui
- Gerookte makreel met gembercrème
- Limburgs gehaktbrood met grove mosterd-mayonaise
- Coburgerham met meloen
- Roompaté met mango chutney
- Kaasplank met streekkazen, stroop, honing, noten en jam
Salades:
- Gemengde sla met 2 dressings
- Tomatensalade met basilicum
- Komkommersalade met mayonaise en dille
- Hollandse koolsalade
- Romige aardappelsalade
Hoofdgerechten:
- Zalmfilet in witte wijnsaus en groene asperges
- Varkenshaas in pepersaus
- Limburgs zuurvlees
- Gegrilde kipdijfilet met mosterdsaus
- Tortellini met ricotta-spinazie
- Aardappelgratin
- Sperziebonen en Parijse wortels
Desserts:
- Verschillende soorten ijs
- Vers fruit
- Huisgemaakt plaatgebak
- Slagroomsoesjes
- Diverse sausjes en toppings
- Slagroom
BUFFET HOOM
€38,00 p.p.
Vanaf 40 personen
Duur: 2uur
Voorgerechten:
- Brood met roomboter en kruidenboter
- Groentebouillon
- Pollo tonato met rucola, kappertjes, olijven en tonijnmayonaise
- Rundercarpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitten en zongedroogd tomaten
- Gepocheerde zalm met mosterd-dille mayonaise
- Gerookte makreel met ravigottesaus
- Coburgerham
- Roompaté met vossenbessencompote
- Kaasplank met streekkazen, stroop, honing, noten en jam
Salades:
- Gemengde sla met 2 dressings
- Salade caprese
- Komkommersalade met mayonaise en dille
- Tabouleh salade met zongedroogde tomaten en olijven
- Salade van Roseval aardappel met crème fraîche en krokante spekjes
- Bietensalade met olijfolie, knoflook en geitenkaas
- Salade met roze garnalen, appel en venkel
- Pastasalade met zongedroogde tomaten, rucola en pesto
Hoofdgerechten:
- Beenham met roomsaus
- Suprême van parelhoender met pepersaus
- Ossenhaaspuntjes in rode wijnsaus
- Kabeljauw met gesmoorde groenten en een Hollandaisesaus
- Aardappeltruffelpuree
- In knoflook gebakken scampi’s met pasta
- Flageolet met wortelbolletjes
Desserts:
- Verschillende soorten ijs
- Huisgemaakt plaatgebak
- Chocolademousse
- Panna cotta
- Vers fruit
- Chocoladefontein
- Slagroomsoesjes
- Diverse sausjes, toppings en slagroom
DINERBUFFET MET LIVE-COOKING IN ONS BUFFETRESTAURANT
€ 36,00 p.p.
Vanaf 40 personen
Mogelijk tussen 17.00 - 21.00 uur
Duur: 2,5 uur
Van maandag tot en met donderdag kunt u voor een dinerbuffet gebruikmaken van ons vernieuwde buffetrestaurant. Vanaf groepen van 40 personen serveren wij, op aanvraag, een uitgebreid buffet met Live-Cooking.
Van vrijdag** tot en met zondag serveren wij standaard tussen 18.00 uur en 21.00 uur (zondag van 17.00 tot .20.00 uur) een uitgebreid dinerbuffet met Live-Cooking in ons restaurant.
Het buffet zal bestaan uit;
- Soep van de dag
- Rijkelijk gegarneerde salades
- Wisselend aanbod van koudee en warme gerechten, gemaakt van dagverse (seizoens)producten
- À la minute bereide vlees- en visgerechten
- Bijpassende aardappel- en groengerechten
- Divers gekookte pasta’s en heerlijke Italiaanse steenoven pizza’s (in het weekend)
- Smulbuffet met frietjes en snacks
- Luxe dessertbuffet met huisgemaakte zoetigheden, verschillende soorten schepijs en een chocoladefontein
- Onbeperkt koffie, thee, water, frisdrank, bier, huiswijnen, jus d`orange en diverse vruchtensappen
* Op feestdagen gelden er afwijkende tarieven.
** Op de vrijdagen in de zomermaanden, van 12 juni tot en met 18 september 2020 wordt het buffet vervangen door de Mediterrane BBQ in de Moestuin.
Wilt u reserveren? U kunt online een reseveringsaanvraag doen.