Business & Events

Teamwork makes the dream work

Bent u opzoek naar een unieke vergadering? Heeft u behoefte aan wat gezelligheid? Een activiteit tijdens het vergaderen? Wilt u de samenwerking verbeteren?

Op al deze vragen hebben wij één antwoord; TEAMBUILDING!

Door de ideale ligging van Van der Valk Stein-Urmond is het mogelijk om uw vergadering te combineren met een tal van diverse outdoor teambuildingactiviteiten. U kunt uw vergadering afwisselen met intensieve en minder intensieve activiteiten.
De volgende teambuildingactiviteiten kunnen wij onder andere voor u realiseren; casino workshop, cocktails maken, een sportevenement en diverse andere mogelijkheden.

Daarnaast organiseren wij i.c.m. de medewerkers van het Van der Valk Sport Center uitdagende teambuildingsactiviteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een uitdagende Bootcamp training op maat. Laat je op een sportieve manier verrassen en uitdagen tijdens een training in de omgeving van het hotel.

Contact
Wilt u meer informatie, een afspraak inplannen of een op maat gemaakte offerte? Neem vrijblijvend contact op met onze afdeling Meetings & Events + 31 46 426 90 32 of per mail: Sales@stein.valk.com. Wij zijn u graag van dienst!