Business Center

Werken was nog nooit zo leuk!

Inspirerende werkomgeving
Door de open inrichting en subtropische binnentuin in het gebouw wordt u iedere dag opnieuw geïnspireerd. Daarnaast ontzorgen wij u door de beste faciliteiten aan te bieden waardoor werken nog nooit zo leuk is geweest.

Flexibele kantoorruimtes van 12-2000 m²
Van starter tot gevestigd bedrijf, van zzp’er tot multinational, voor iedere ondernemer hebben wij een passende werkomgeving. Wij bieden kantoorruimtes op maat, die kunnen meegroeien met de ontwikkeling van uw bedrijf. Uw kantoor is standaard voorzien van vloerbedekking, telefoon- en internetaansluiting. U heeft de vrijheid om uw kantoor naar eigen wens en behoefte in te richten.

Flexibele huurtermijn
Omdat wij onze huurders graag flexibiliteit willen bieden, hanteren wij geen standaard langdurige contracten. U kunt bij ons al een kantoorruimte huren voor de duur van minimaal 6 maanden. Onze ruimtes zijn hierna maandelijks opzegbaar.

Aantrekkelijke huurprijzen
U huurt bij ons al een kantoorruimte vanaf 195 euro per maand. Wij hanteren een transparant prijsbeleid waarbij uw huur afhankelijk is van vierkante meters, ligging en duur van het contract. Servicekosten zijn hierbij inbegrepen.

Informatiepunt
Dagelijks zijn onze medewerkers aanwezig en direct aanspreekbaar als u vragen heeft of behoefte aan ondersteuning.

Vergaderfaciliteiten
Er zijn spreekkamers en vergaderzalen beschikbaar voor een dag(deel) of langere periodes. Ons team verzorgt graag de koffie en thee of zelfs de gehele catering.

Parkeren
Op de ruime parkeerplaats voor de deur is er altijd plek voor u en uw gasten.
Met de fiets naar uw werk? Deze kunt u droog en veilig stallen in onze overdekte fietsenstalling op het terrein.

Sport Center
Even ontspannen? Dat kan op elk moment van de dag naast de deur in ons Van der Valk Sport Center met individuele fitness en een scala aan groepslessen. Als huurder kunt u hier sporten met korting.

Eten en drinken
Ons team bereidt iedere dag een verse en uitgebreide lunch. Op iedere verdieping hebben wij een gezellige en informele coffeecorner. Voor vergaderingen, borrels of andere bijeenkomsten faciliteren wij u graag in de vorm van arrangementen.

Internet
In ons gebouw heeft u supersnel internet via een beveiligde glasvezelverbinding. In de vergaderzalen en voor bezoekers is er ook een open WI-FI beschikbaar.

Schoonmaak
Een opgeruimde omgeving bevordert de productiviteit. Op verzoek nemen onze schoonmakers ook uw kantoorruimte mee in hun ronde.

24/7 Toegang
In ons gebouw heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot uw werkplek met uw eigen digitale pas en alarmcode. Dat is pas flexibel werken.

Eigen vestigings- en postadres
Iedere bewoner (of huurder) krijgt een eigen postadres en brievenbus. De post wordt door ons dagelijks om 15:00 uur verdeeld.

Kantoormeubelen en artikelen
Als huurder van het Van der Valk Business Center kunt u alle kantoorbenodigdheden tegen een aantrekkelijke korting bestellen bij Lyreco.

Samen sterk
Wij hebben een diversiteit aan bedrijven en branches gehuisvest. Wij helpen u graag om nieuwe contacten te leggen, lokale bedrijven te ontmoeten, ideeën te delen en nieuwe kansen te creëren.