Agenda & Regio

Toeristische info

Uitstapjes in het bourgondische Zuiden! Lees meer

Volgende

Mediterrane BBQ

21 jun 2019 - 13 sep 2019

€ 37,50 p.p.

€ 18,75 per kind

Genieten van een heerlijk diner in onze "Moestuin"

Liefhebbers van de Mediterrane stijl kunnen nu een nieuwe favoriet aan hun lijstje toevoegen. Van der Valk Stein-Urmond heeft een nieuw concept ‘De Moestuin’ bedacht waarmee wij u vanaf 21 juni iedere vrijdagavond mee op culinaire reis langs de Mediterrane landen nemen.

In onze moestuin, met een kruidentuin, fruitboompjes en groenten, zal een groot zomers terras verrijzen waar u zich gelijk in Mediterrane sferen waant. Denk hierbij aan lange houten tafels en een kok die de lekkerste gerechten voor u klaarmaakt terwijl u geniet van een zorgvuldig geselecteerd glas wijn en het heerlijke avondzonnetje.

Vanaf 18 uur ontvangen wij u graag in de moestuin om te starten met een lekker aperitief. Een medewerker zal u hierna begeleiden naar uw tafel waarna u kunt aanvangen met heerlijke antipasti. In buffetvorm zal onze kok u verrassen met diverse ham- en worstsoorten, olijfjes, diverse gemarineerde groenten, gerookte zalm, de lekkerste salades en broodsoorten uit onze steenoven.

Onze koks gaan ondertussen verder met de voorbereidingen voor het hoofdgerecht. In onze buitenkeuken worden live mooie producten voor u gegrild en gegaard, waarbij wij uiteraard ook gebruikmaken van groenten en specerijen uit de moestuin. Onze hoofdgerechten zijn wisselend en gevarieerd, wij doen ons uiterste best om u iedere keer weer te verrassen. Denkt u hierbij aan gerookte zalm of ribeye van het stuk, maar ook een stukje kip of een worstje zal niet ontbreken. Wij serveren onze hoofdgerechten met passende bijgerechten van de grill.

Ondanks al dit lekkers adviseren wij u nog een klein beetje honger over te houden voor het dessert. In buffetvorm bieden wij u een variëteit aan desserts zoals schepijs, fruit, diverse kazen en kleine glaasjes gevuld met bijvoorbeeld mousse of panna cotta. In de buitenkeuken worden ook nog warme desserts voor u bereid.

Deze Mediterrane avond sluiten wij in stijl af met een kopje koffie of thee waarna de avond rond 21 uur zal eindigen.

Prijs*

€37,50 p.p.
Kinderen 3 t/m 11 jaar € 18,75 p.k.
Kinderen tot 3 jaar gratis

* Prijzen zijn inclusief drankjes uit het standaard drankenarrangement.

Reserveren

Reserveer hier alvast een tafel voor deze unieke avond!

*Bij slecht weer houden wij ons het voorrecht om als alternatief een dinerbuffet met Live-Cooking in ons restaurant serveren. Wij zullen uiterlijk 3 uur voor aanvangstijd dit aan onze gasten kenbaar maken.