Geachte relatie,

In deze bizarre tijden kijken wij uit naar het moment waarop we u weer mogen verwelkomen. Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken waarbij de gezondheid van onze gasten en medewerkers voorop staat.

In de afgelopen periode hebben we achter de schermen hard gewerkt om onze producten en diensten te verbeteren om u zo nog beter van dienst te kunnen zijn. Zo hebben wij o.a. ook het veilig en vertrouwd vergaderen op 1,5 m geïntroduceerd, bieden wij hybride meetings aan en hebben we het concept Toekan To Go geïntroduceerd.

Wilt u ook dit jaar een evenement plannen bij Van der Valk hotel Stein-Urmond? Elke maand bieden wij u een andere actie van een give away tot een korting op een van onze businessbuffetten.

Vraag onze medewerkers van de afdeling Meetings & Events naar de mogelijkheden of bekijk hieronder de business acties.

Veilig en vertrouwd vergaderen

Een bijeenkomst organiseren gaat in deze tijd nét even iets anders, maar het waarborgen van de 1,5m-maatregel zit inmiddels volledig in ons systeem!

Wij hebben de beschikking over 12 multifunctionele zalen waardoor wij groepen vanaf 2 personen op een veilige & vertrouwde manier met elkaar kunnen laten samenkomen in fysieke vorm! Naast fysieke bijeenkomsten kunt u daarnaast bij ons terecht voor uw hybride events.

Vanzelfsprekend volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

Onze afdeling 046 Meetings & Events denkt graag met u mee om uw evenement aan al uw wensen en behoeften te laten voldoen.

 

Moestuin

De Moestuin is met haar groente- en kruidentuin en fruitbomen hét idyllische plekje voor privé-gezelschappen. De mooie vijver en aangelegde tuin zorgt hierbij voor extra sfeer. In de Moestuin wordt een grote variatie van groenten en kruiden verbouwd door jongvolwassenen van de stichting Somnium. Vers van het land naar het restaurant!

Vergaderen? lunchen? dineren? borrelen? of BBQ? Het is hier allemaal mogelijk! De Moestuin heeft een verhard terras met een oppervlakte van 144m2 en is voorzien van een stretchtent, een eigen bar, stroomfaciliteiten en WIFI .

Wat maakt de moestuin zo speciaal? De Moestuin is een creatieve omgeving die zorgt voor creatieve ideeën, zodat u uw vergadering aan het einde van de dag afsluit vol met nieuwe ideeën. Ook voor verschillende events is de moestuin een speciale en unieke plek wat uw evenement afmaakt!

In onze moestuin verzorgen wij vanaf 11 juni tot en met 17 september 2021 elke vrijdag van 18.00 uur tot 21.00 uur een uitgebreide Mediterrane BBQ.

Exclusief voor uw gezelschap kunt u gedurende het gehele jaar terecht op deze sfeervolle locatie voor groepen van 40 tot 60 personen. Wat uw gelegenheid ook is, onze medewerkers van de afdeling Meetings & Events informeren u graag naar de mogelijkheden.

Bekijk ook

Toekan To GO
Hybride Meetings
Meetingreview
Business Acties